ziviboljezividuze

Subtitle

Zapitajte se kakvu vodu pijete ? Zepter ima resenje!

5-stepeni Zepter Edel Wasser sistem za prečišćavanje vode poseduje niz filtera (neo-sense filter, filter reverzibilne osmoze, inno-sense filter i antibakterijski filter) i svaki od njih filtrira određene štetne supstance. Zepter Edel Wasser sistem filtriranja obezbeđuje najefikasniji način za dobijanje čiste i zdrave vode i sertifikovan je sertifikatom Zlatni pečat od strane asocijacije za

kvalitet vode prema međunarodnom standardu NSF/ANSI 42, 53 i 58.

http://edelwasser.rs


Porucite prezentaciju pozivom na broj 381631708991N.Beograd 

Neprečišćena voda sa česme svakodnevno ugrožava naš organizam teškim metalima i toksičnim materijama kao što su azbest, gvožđe, olovo, bakar, kamenac, hlor, fluor i mnoštvo drugih od ukupno 800 zagađivača vode koliko ih je do danas identifikovano, koji mogu da izazovu ozbiljne zdravstvene probleme - kamen u bubregu, pesak u mokraćnim kanalima, oboljenja sistema organa za varenje, kancer i mnoga druga oboljenja.

Zepter Edel Wasser je najsavremeniji sistem za uklanjanje svih štetnih materija iz vode i predstavlja trajno rešenje kojim dobijate čistu vodu koju ćete piti sa zdravljem i uživanjem!

ZAGADJENE NASIH VODA 

Ono što je retko, skupo je. Voda kao najvažnija stvar na svetu, naprotiv, nema cenu. (Platon, 427-347. godine p.n.e.)

Ugroženost srpskih voda je velika a vode su nam nedovoljno zaštićene. Zagađenja naših rečnih tokova i pijaćih izvora vrtoglavo raste. Ključni izvori zagađenja reka u Srbiji su neprečišćene industrijske i komunalne otpadne vode. Od 165 opština u Srbiji samo 20 % ima postrojenja za prečišćavanje komunalnih otpadnih voda, a samo 13% komunalnih otpadnih voda se tretira pre ispuštanja.

Beograd, Novi Sad i Niš nemaju ta postrojenja zbog nedostatka novca za njihovu izgradnju. Samo za jedno postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda u Beogradu potrebno 200 miliona dolara. 50 % industrijskih postrojenja u Srbiji ne prečišćava otpadne vode, jer nema sisteme za prečišćavanje. To znači da se 50% industrijskih zagađenja direktno se ispuštaju u reke.

EDEL WASSER

5-STEPENI SISTEM FILTERA